TIPS TIL HVITE JEANS

6X5A1264fxl

6X5A1304fxl

Jeg synes hvite jeans er så fint, men det kan være enda vanskeligere å finne den rette enn ved vanlige jeans. Det som er med hvitt er at det kan virke både forstørrende og fremheve det man har av ujevnheter.

Mitt beste tips til å unngå dette er å finne et par hvite jeans som er litt tykkere i stoffet. Unngå de tynneste stretch variantene og gå for noen i stivere denim. Det er også fint at de hvite jensene sitter litt løsere, så det kan være lurt å gå en størrelse opp hvis du er i tvil.

6X5A1267fxl

6X5A1283fxl

Min jeansfavoritt er 501 modellen til Levis. De er som regel litt tykkere i materialet, høy på livet og med knapper. Denne buksen heter 501 Crop Jeans og den er så fin i hvit. Jeg synes også det er fint at den er litt kortere i lengden.

Jeg liker å bruke hvite jeans sammen med kamel, beige eller andre nyanser av hvitt for en monokrom effekt. Det blir så lekkert.

8 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *