KOMFORTABELT TRENINGSTØY

6X5A1885FXL2

6X5A1942FXL2

6X5A1830FXL2

Jeg føler at jeg har vært flink med treningen de to siste månedene, så da jeg var i LA ville jeg unne meg litt nytt treningstøy. Jeg har lenge sett på Aloyoga sitt treningstøy men aldri bestilt meg noe. Da vi var i LA gikk jeg innom butikken deres i The Grove og gikk helt bananas. Det var så mye fint! Alt var veldig komfortabelt og mykt, samtidig som det så bra ut.

Jeg endte opp med blant annet dette settet. Jeg liker at treningstightsene er veldig høye i livet og uten uflatterende strikk som strammer. Denne var perfekt! Genseren er litt kort og passer perfekt til tightsen.

Det gjør noe med treningsgleden å kjøpe litt fresh treningstøy av og til <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *