DET LILLE UNDER

Annonse i samarbeid med MyMuse

6X5A1064fxl

I størstedelen av 20 årene så har jeg måtte velge praktisk fremfor lekkert undertøy. Det var rett og slett veldig dyrt og vanskelig å finne undertøy som passet. Jeg måtte gå til spesialbutikker og til og med der var det ikke det beste utvalget. I tillegg var BHer i store cuper som regel ganske usexy.

Jeg er derfor så glad for å ha oppdaget MyMuse. De har så mye fint undertøy i alle størrelser til en veldig fin pris. Jeg kan faktisk finne meg noe veldig lekkert og fint som passer uten at det svir i lommeboken.

6X5A1028fxl2

Jeg falt pladask for dette undertøyssettet i prikker. Så fint! Jeg liker at BHen er halvveis korsett over ryggen, jeg føler at den sitter veldig godt på. Du finner det her.

6X5A1162fxl

image1fxl

Jeg fikk ekstremt mange meldinger da jeg postet dette bildet fra Paris. Det var en gjennomsiktig wolford topp og jeg hadde en lekker BH fra MyMuse under. Det er litt sexy uten av jeg synes det blir for mye. Jeg bestilte den i nude så den er perfekt å ha under hvite topper. Du finner BHen i nude her og i sort her.

6X5A1217fxl

Når jeg er hjemme så elsker jeg å ta av meg ubehagelig klær som strammer og ta på meg en morgenkåpe. Denne kimonoen er finere enn en vanlig morgenkåpe og passer perfekt til å gå rundt i hjemme. Så behagelig og fin. Du finner den her.

RABATTKODE netty Emilie Tømmerberg

Du kan bruke rabattkoden min EMILIE20 og få 20% rabatt på alt du handler hos MyMuse. Rabattkoden varer ut 2019. Du finner mye mer fint på MyMuse.no.

9 comments

 • Bruker str 80 G/H på Change, men er ikke særlig fornøyd med undertøyet derifra, men må handle der da det er det eneste alternativet jeg har her i byen. Vil jeg finne noe som passer på Mymuse? Og er du kjent med størrelsene på change, i forhold til hva G/H tilsvarer på Mymuse?

  • Hei Linda! Jeg målte meg og puttet det inn i størrelsesguiden til MyMuse, jeg bestilte etter den str og det passet. Klem

   • Hei. Enig med deg at MyMuse har MYE fint undertøy. Har selv kjøpt endel derfra som jeg bruker selv. Flinke folk på support også! Anders

 • Hei, og takk for gode tips! Har noen spørsmål angående hud, sminke og sol. De siste årene har jeg fått mer ujevn og uren hud. Derfor føler jeg at jeg må ha Foundation på huden hver dag, noe som jeg ikke trengte før. Dette gjør igjen at jeg føler jeg ikke får farge i ansiktet. Har alltid brukt solfaktor 30 i ansiktet, og aldri hatt problemer med å få farge. Du ser alltid solbrun og fin ut. Lurer på hvilke hudsminke du bruker om sommeren/på feri? Dersom jeg er heldig å får litt farge i Syden, føler jeg også fargen forsvinner med en gang da jeg renser huden morgen og kveld. Har du anbefalinger til gode produkter? På forhånd takk. Mvh Synne

 • Hei 🙂 de var så fine! Pleier som regel å kjøpe fra Change, vet du om det er lignende størrelser? Fant ikke størrelsesguiden..
  Klem

 • Kjøpte kimonoen i str. M i gave til en venninne og hun ble kjempe fornøyd, den passet bra 🙂
  Tusen takk for hyggelig rabatt og bra tips!

  Mvh

  Pål

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *