JACQUEMUS

Jeg er tilbake fra LA og jobber hardt med jetlagen. Jeg hadde planer om å oppdatere bloggen underveis, men det ble dessverre bare tid til Instagram. Det var tross alt ferie så jeg håper dere kan tilgi meg. Jeg har kost meg så mye i LA og dagene har gått så fort. Jeg hadde hørt så mye forskjellig men jeg endte opp med å bli positivt overrasket over byen. Det var stort og mye trafikk men jeg følte vi fikk oppleve så mange fine sider av byen.

Vi var så heldig å få låne det nydeligste huset til en venninne av meg. Vi bodde i Los Feliz og jeg elsket området. Det var grønt, koselig og rolig. En helt fantastisk utsikt over LA skader heller ikke.

Før vi reiste så kjøpte jeg denne kjolen fra Jacquemus. Jeg er så begeistret for merket og dette er den perfekte sommerkjolen for meg. Løs, skjortebasert og med draperinger. Kjolen finner du her.

Jeg fant meg så mange spennende skjønnhetsprodukter i LA og jeg skal filme en IG video i morgen <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *