LOS ANGELES

IMG_4059fxl

IMG_4061fxlVi har hatt to dager i LA og jeg elsker det jeg har sett av byen så langt. Vi landet på lørdag og brukte resten av dagen på å komme oss på plass og jobbe med jetlagen. Vi sov litt på flyet og klarte å holde oss våken til kvelden her. Jeg tror jeg gikk i svime da vi handlet mat på slutten av dagen, men jeg klarte å sove igjennom hele første natten. Det har gått overraskende greit med jetlagen men det blir sikkert verre hjem igjen.
IMG_4056fxl
IMG_4062fxl
I går startet vi dagen med en tur opp til Griffith Observatory og videre bak til Griffith Park. Vi bor i Los Feliz så vi kan gå rett fra huset og opp til en tursti. Det var så vakkert, nydelig natur og fjell i bakgrunnen med utsikt over hele LA. Det var så klart at vi kunne se helt til sjøen. Her får man også en fin utsikt over Hollywood-skiltet hvis man vil se det.

IMG_4058fxl IMG_4057fxl

På ettermiddagen kjørte vi ned til Venice. Jeg hadde fått så mange fine restaurantanbefalinger og vi testet ut Gjelina som ligger i Abbot Kinney. Veldig god mat og god stemning, kan anbefales på det varmeste. De hadde litt begrenset meny siden vi kom kl 15 men det var veldig, veldig bra.

Deretter ruslet vi nedover Abbot Kinney som er full av koselige butikker. Vi dro ned til Venice Beach og der var det veldig mye rart, men gøy, å se på. Det holdt med noen timer der nede og vi kjørte hjem før det ble mørkt. I dag skal vi til Malibu og det gleder jeg meg så mye til <3

T-skjorten min er fra Gestuz(gammel), sneakers fra Nike og skjørtet finner du her.

5 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *