BLAZERKJOLE

6X5A0586FXL

6X5A0600FXLJeg gjorde ikke mye shopping i Paris men jeg dro innom IRO. Jeg har lenge siklet på denne blazerkjolen og da prisen var mye snillere i Paris så måtte jeg bare kjøpe den. Den er tidløs og snittet var så flatterende. Jeg liker at den er litt lang så jeg kan bruke den som kjole eller over bukse.

6X5A0543FXL

Jeg hadde så lyst på den i hvit men konkluderte med at den var mye mer praktisk i sort. Jeg filmet faktisk en stylingvideo til IGTV med denne blazerkjolen, men jeg har klart å miste minnekortet. Det var utrolig kjedelig! Jeg skal filme en ny en når jeg er tilbake fra LA. Synes dere det er spennende med den type video hvor et plagg styles på ulike måter?

Jeg har akkurat ankommet LA og jeg lover at det skal komme flittig med oppdateringer <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *