LADY IN RED

Processed with VSCO with s2 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Dette antrekket er kanskje min favoritt fra Paris-turen min forrige måned. Settet er fra norske FWSS og jeg elsker fargen. Det er en bluse og skjørt i 100 % silke, så deilig å ha på.

Det som er lurt med å kjøpe sett er at man kan få flere antrekk ut av det enn hvis man kjøper en kjole. Blusen er kjempefin til andre underdeler, veldig fin til et par jeans for eksempel.

Jeg vil også bare minne dere på at Q&A med Skincity ligger under highlights på Instagrammen min. Jeg synes det ble så mange gode svar fra hudterapeuten. Der er det også en rabattkode EMILIE20 som gir 20% hos Skincity ut april.

5 comments

  • Hei Emilie! Du? Kan du anbefale en skikkelig god frisør(salong) her i Bergen? Jeg kjenner ikke så mange her, og min faste frisør er i permisjon. Krise :p Så er jeg litt (ganske) kresen på dette med frisør da, spesielt når jeg skal klippe opp og farge. Er umulig å google meg frem til «it salongen» i Bergen, hvor man vet det blir bra på en måte! Setter så pris på noen hotte tips om du har 🙂

  • Jeg har sett at det er så populært å «shave» ansiktet for å få bort prach fuzz og få sminken til å legge seg bedre! Mamge bruker da øyenbrynsskjærer til dette. Et dette noe du har prøvd eller gjør med jevne mellomrom?

  • Alltid like vakker!

    Kan du fortelle meg hvor du har kjøpt solbrillene du har på deg, og evt. merke og modellnavn? De er utrolig fine!

    Takk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *