HVITE BOOTS TIL VÅREN

Annonse // Innlegget inneholder annonselenker

6X5A9702fxl

6X5A9722fxl

Hvis du er ute etter et par nye sko til våren så ville jeg gått for noen hvite boots. Det er superfint til bare legger eller jeans og gir det lille ekstra til antrekket. Jeg kjøpte disse for ca et halvt år siden hos Mango (du finner lignende her) og jeg gleder meg til å bruke de mer utover våren. Hvite sko har vært i trendbildet de siste to årene og jeg tror ikke det kommer til å bli borte med det første.

6X5A9678fxl

6X5A9652fxl

Jeg synes det er veldig kult med noen knehøye boots men hvis du ikke er glad i det så finnes det så mange kule ankelstøvletter også. Hvis du virkelig vil følge trendbildet så kan du se etter noen lave cowboy-boots eller 90-talls inspirerte støvletter som er dratt ned og litt løse rundt ankelen. Se etter inspirasjon fra 90-tallets supermodeller.

Kåpen jeg har på meg er fra H&M og den finner du her. Jeg synes splitten i sidene er så fin! Perfekt kåpe nå som det (forhåpentligvis) blir mildere.

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg <3

getthelook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *