4 SMARTE HÅRTILBEHØR

6X5A0174fxl

6X5A0256fxl

Det er noen hårtilbehør som er litt smartere enn andre. De kan gjøre det å fikse håret litt lettere eller gi det lille ekstra til frisyren. 

Her er fire ting jeg mener alle burde ha i hårsamlingen sin:

1. Topsytail. Det er så mye man kan gjøre med dette smarte redskapet. Jeg liker å bruke den til å feste håret etter jeg har surret det rundt strikken på hestehalen. Man kan også lage utallige frisyrer ved hjelp av dette smarte redskapet. 

2. Stylingspenner som ikke lager merker på håret er gull å ha. Da kan du ta håret bort fra ansiktet når du sminker deg eller bruke de til å føne luggen i en fin fasong, uten at det lager hakk i håret. Disse er nemlig helt flate på undersiden. 

 

6X5A5365fxl

 

6X5A0251FXL2

3. Volumskaper for hestehalen er min siste oppdagelse. Den kan gi hestehalen det lille ekstra akkurat ved roten og gi en skikkelig fin fasong. Du kan de hvordan jeg bruker den her. Den vil også kunne brukes til å lage mer volum i hvilken som helst håroppsetning. 

4. Scrunchien er tilbake og hurra for det. Ikke bare ser den veldig fin ut men den er også snillere mot håret. Den er også fin til å lage volum når man settet håret opp i en knute. 

 

Jeg har funnet alle disse hårtilbehørene hos Glitter. Scrunchies finner man overalt i ulike farger og stoff.

1 comment

  • Hei. Og takk for inpirasjonen du kommer med. Blir aldri lei 🙂 Og du er virkelig helt nydelig!

    Jeg lurte på om du kan si noe om hva du gjør mtp. hårfjerning? Vet at du i en tidligere post en gang snakket om at du forsøkte philips lumea prestige. Bruker du denne ennå og fungerer den? Nærmer seg sommer nå og kjenner jeg er litt usikker på hva jeg selv skal gjøre, da spesielt mtp. bikinilinjen. Er lei av barbering og voksing på salong er så dyrt. Håper kanskje du har noen gode tips 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *