RESTAURANTTIPS I PARIS

Den aller første kvelden i Paris gikk vi til Louvre og fikk med oss en nydelig solnedgang. Det er så vakkert der på den tiden av døgnet. Vi gikk forbi en hyggelig restaurant og tenkte det var et fint sted for lunsj. Jeg synes det kan være vanskelig med restauranter som ligger like ved typiske turiststeder. De kan fort være overpriset og lite autentiske.

Dagen etter dro vi tilbake til LouLou, det var strålende sol og de hadde en fantastisk terrasse hvor kunne spise lunsj. Da jeg åpnet menyen gikk øynene mine gikk rett til Linguine Vongole, en av mine favorittretter. Og mens vi ventet på maten så jeg det ble bært ut noen nydelige trøffelpizzaer på de andre bordene. Det så ut som det var en av deres signaturrett og jeg må rett og slett tilbake for å teste den ut.

Therese og jeg storkoste oss i solen med hver vår pasta og et nydelig glass vin. Jeg fikk sett litt av restauranten inne og det så også helt nydelig ut. Jeg kan virkelig anbefale LouLou, spesielt til lunsj på en solfylt dag.

Restauranten er perfekt etter man har vært på Louvre eller trasket rundt i 1. arrondissement

1 comment

  • Hei! Syntes neglene dine var så fine på din nyeste IG TV, lurer på hvor i Bergen du fikser de og hvilken farge du har? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *