FARGERIKE SOLBRILLER

6X5A9783fxl
Jeg har hatt en tendens hvor jeg går etter veldig klassiske og stilrene solbriller. Jeg følte derfor at jeg gikk veldig langt ut av komfortsonen da jeg bestilte disse solbrillene fra Illesteva før sommersesongen i fjor. Jeg er selv overrasket over hvor mye jeg har brukt de siden og hvor glad jeg er for å ha de i solbrillesamlingen min.

6X5A9848fxl

6X5A9816fxl

Det er kjempefint med et par fargerike solbriller for å sprite opp et litt kjedelig antrekk. Jeg gikk for et par med rosa glass, men har også veldig lyst på noen som går mer over i rødt. De beskytter øynene men er nok ikke det paret som skjermer aller mest for solen. Kjempefine bybriller til solskinnsdager.

6X5A9811fxl


Her er noen av mine favoritter blant fargerike solbriller, i alle prisklasser

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *