HELG

Etter en fantastisk fin men hektisk uke så er jeg veldig glad for at det er fredag. Jeg er ferdig trent og kjenner meg deilig sliten i hele kroppen. Jeg er for tiden ganske aktiv på Barrys og det sliter meg helt ut. Jeg tror aldri jeg ville klart å presse meg så mye alene.

Helgen blir rolig, som vanlig. Det skal bli deilig å ta igjen litt søvn og kose meg hjemme. Jeg vil også planlegge litt mer skjønnhetsinnhold for bloggen fremover. Det går litt i bølger men nå synes jeg kanskje det har vært for lite skjønnhet her inne. Hva synes dere om et fast innlegg med hudpleie og et med sminke?

Fra nå kommer også månedens favoritt på IGTV <3

Det er jo skjønnhet jeg føler meg mest engasjert i og det er vel det dere gjør også? Jeg har det veldig gøy med klær men det er jo hudpleie, hår og sminke som virkelig gir sommerfugler i magen. Jeg har også en liste med beauty-gadgets som jeg skal bestille fra amazon og teste ut. Det blir så spennende!

Jeg håper dere har en kjempefin fredagskveld <3

 

6 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *