DEN PERFEKTE LEPPESTIFTEN

Annonse i samarbeid med Sensai

6X5A9947fxl

6X5A0003-2fxl

Det siste året så har jeg brukt mer og mer leppestift i hverdagen. Tidligere brukte jeg mest leppepomade eller lipgloss, men nå føler jeg nesten at noe mangler når jeg ikke har på leppestift.

Sensai lanserte The Lipstick for første gang i 2005 og nå har den blitt oppdatert. Den inneholder Koshimaru Silk, som er Sensai sin signaturingrediens. Leppestiften ser så lekker ut og den føles enda bedre på leppene. Jeg synes det er en stor forskjell på ulike leppestifter når den kommer til komfort. Det hjelper ikke at den er fin på hvis det ikke er behagelig på. The Lipstick gir pleie til leppene og de blir mykere etter bruk.

6X5A9883fxl

6X5A9983fxlJeg er alltid på jakt etter en perfekt nude leppestift som jeg kan bruke til hverdags. Den må ikke være for lys, rosa eller tørr i teksturen. Jeg har funnet min favoritt hos The Lipstick, den heter 14 Suzuran Nude. Den er i en delikat farge som gir liv til leppene men gjør ikke for mye ut av seg.

Det er 15 forskjellige farger så du finner garantert en leppestift som passer deg. De er delt inn i 5 ulike fargegrupper; rød, oransje, rosa, mauve og nude. Etter nude så har jeg funnet en annen favorittfarge, mauve. Det er en dypere nude går litt mer mot lilla og er farge som har blitt veldig aktuell de siste årene. Så lekker!

6X5A0028fxl

6X5A0137fxl

Sammen med leppestiftene så har de også lansert lip linere. Jeg føler alltid at leppestiften ser penere ut og sitter bedre hvis jeg starter med en lip liner. Jeg tegner opp leppene langs kanten og fyller de lett inn med lip lineren før jeg går over med leppestiften.

Storfavoritten Cellular Performance Total Lip Treatment har nå kommet som lip gloss. Den gir en fantastisk glans og masse pleie til leppene. Hvis man vil ha en ekstra glossy effekt på leppene så kan man bruke denne over The Lipstick også.

Du finner The Lipstick og Total Lip Gloss hos alle Sensai forhandlere og på nett.

7 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *