TRAVLE DAGER

6X5A9486fxl

6X5A9579fxl

Jeg har hatt noen travle dager og da har det vært litt dårlig med oppdateringer her på bloggen. Jeg er for tiden i Oslo og jeg skal bli her til i morgen. Jeg var hos Skincity i går og filmet inn Q&A med deres spørsmål fra Instagram. Det tror jeg blir så bra! Det kommer på Instagram 26. mars.

I dag hadde jeg en frokost i samarbeid med Kicks og jeg gleder meg til å vise dere nyhetene litt senere i kveld.

Nå skal jeg nyte resten av dagen i Oslo. Håper dere har hatt en fin uke så langt!

 

4 comments

    • Hei Helene. Jeg har fremdeles Huawei-telefonene og jeg digger de! For min del så var det to-tre fotoapper som fungerte bedre på Iphone og det gjorde det litt lettere for meg i jobbhverdagen. Det er funksjoner jeg savner hos Iphone og det er andre jeg savner hos Huawei. Jeg synes Huawei har fantastiske telefoner og kanskje jeg går tilbake når Android blir flinkere til å oppdatere appene like fort som IOS. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *