EFFEKTIV HUDPLEIE PÅ BUDSJETT

Annonse i samarbeid med Kicks

photo by Julie Hrncirova

photo by Julie Hrncirova

I dag hadde jeg gleden av å invitere en fin gjeng med influencere til frokost. Kicks lanserer nemlig en rekke spennende hudpleieprodukter i dag. Jeg har hatt en interesse for hudpleie og skjønnhetsprodukter så lenge jeg kan huske. Jeg har gode minner fra når jeg snoket i mamma sin sminkepung og forsynte meg grovt av de dyrebare kremene på badet. Fra tidlig alder så lærte mamma meg å ta vare på huden, bruke gode produkter og være snill mot den.

Jeg har også minner fra mormor som smurte seg inn med sitrusoljer og gjorde ansiktsyoga på morgenen. Så dette med skjønnhetsprodukter har alltid vært veldig spennende for meg og interessen har blitt enda større med årene.

photo by Julie Hrncirova

photo by Julie Hrncirova

Hudpleieprodukter har blitt mer avanserte og effektive med årene og det er enda mer morsomt når man ser en tydelig effekt. Jeg synes Kicks Beauty har virkelig truffet på hudpleietrendene med denne lanseringen. Produktene inneholder ingredienser som AHA og BHA syrer, Retinol, Squalane og Vitamin-C. Alle aktive og effektive ingredienser. Squalane er relativt nytt for min del, det er en olje som egner seg veldig godt i hudpleie og gir masse fukt til huden.

photo by Julie Hrncirova

photo by Julie Hrncirova

KICKS Beauty Treatment er en serie med fire ansiktsbehandlinger:
KICKS Beauty 15% AHA Treatment gir glød ved å rense og eksfoliere huden.
KICKS Beauty 2% BHA Treatment jevner ut huden og uregelmessigheter. Perfekt for en hud som er utsatt for urenheter og overflødig olje.
KICKS Beauty Re-texturizing Niacinamide Treatment jobber over natten og peeler huden slånsomt samtidig som den gjenoppbygger spensten.
KICKS Beauty Ultra-plumping Hyaluronic Acid Treatment gjenoppretter fuktbalansen og har en anti-aging effekt.

photo by Julie Hrncirova

KICKS Beauty Concentrates består av fire produkter:
KICKS Beauty 2% Retinol Complex Concentrate bekjemper aldring og reduserer synligheten av fine linjer.
KICKS Beauty 10% AHA + 10% PHA Concentrate stimulerer cellefornyelse samtidig som den fjerner døde huceller. Huden får både spents og glød.
KICKS Beauty 20% Vitamin C Concentrate bekjemper pigmentering og jevner ut hudtonen
KICKS Beauty 2% BHA + 1% Zinc Concentrate er kjempefin for en fet hud. Kombinasjonen av zink og BHA syrer jevner ut hudstrukturen og strammer opp porer.

photo by Julie Hrncirova

Mine favoritt er konsentratet med retinol, det er et kjempefin anti-age tilskudd til hudpleierutinen. Den påføres på kvelden under nattkremen, og det er viktig å begynne forsiktig med et par ganger i uken. Konsentratet inneholder også Squelane så den gir huden masse fukt.

Alle produktene er 100% veganske og de har en veldig fin pris fra 199-299,-.

Kicks Beauty lanserer også fire nye ansiktsmasker. Min favoritt er Charcoal Gel Mask som inneholder mineralpulveret Diatomit og aktivt kull. Den gir en skikkelig dyprens av huden og er perfekt å bruke i t-sonen eller andre problemområder.

Alle de nye produktene fra Kicks Beauty lanseres neste uke.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *