SUNN FORDØYELSE, SUNN HUD

Annonse i samarbeid med Oslo SkinLab

6X5A9374fxl2

Jeg har alltid ment at den beste hudpleien kommer innenfra. Masker, serum og fuktighetskremer gjør en fantastisk jobb med å pleie huden, men for å se en virkelig forskjell må man også være bevisst på det man spiser. Jeg har en litt sensitiv mage og tar allerede forhåndsregler når det kommer til mat. Jeg spiser generelt lite hvetemel, laktose og ferdigmat i hverdagen. Når jeg har litt usunne perioder så merker jeg det med en gang på huden. Den blir irritert, tørr og jeg kan få både nupper og kviser.

Jeg føler meg så mye bedre når jeg spiser masse friske grønnsaker, sunt fett og grove kornprodukter. Magen min har det bedre og jeg er mer opplagt og huden min ser frisk ut.

6X5A9321fxl2

Jeg tar også kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab hver dag og jeg merker at det er bra for meg. Jeg er alltid skeptisk i starten når jeg tester nye ting men kollagenpulveret er et veldig rent produkt og består av 100 % hydrolysert kollagen.

Jeg har nå brukt The Solution hver dag i over 3 måneder nå og jeg kan virkelig se resultatet på huden. Jeg har ikke hatt en like tørr og irritert hud som jeg pleier å ha om vinteren, og jeg synes de små linjene er mindre synlige. Jeg tar pulveret fast hver morgen og synes det er veldig deilig at det ikke smaker noe, slik at jeg kan tilsette det i uansett hva jeg velger av mat eller drikke til frokost.

6X5A9397fxl2

6X5A9453-2fxl2

Kollagen er da det som gjør at huden vår holder seg spenstig og reparerer seg selv. Når kollagennivået synker så blir mellomlaget i huden gradvis mer porøst og huden taper volum og spenst. Det er derfor alle rynkekremer inneholder kollagen. Oslo Skin Lab sitt kollagentilskudd The Solution™ Anti-Wrinkle Collagen skal redusere og forebygge hudens aldringstegn. Det har blitt gjort studier som viser veldig positive resultater ved bruk av kollagenpulveret på bare 8 uker. Jeg tar det også som en forebygging av fremtidige rynker og det forbedrer huden på hele kroppen.

6X5A9299fxl2

6X5A9351fxl2

Jeg har en oppskrift på en sunn og supergod shake som jeg tar på morgenen. Jeg er ikke så glad i en tung frokost i hverdagen og da er denne veldig grei å lage. Den inneholder ingredienser som er bra for magen og huden.

Jeg har i litt isbiter og mandelmelk i en blender. Så har jeg i 1/3 banan, 1 teskje Chiafrø, proteinpulver (jeg foretrekker risprotein fra Sun Warrior) og The Solution kollagenpulver.

Jeg kjører dette i blenderen til alt er godt blandet. Shaken inneholder alt jeg trenger på morgenen og den er snill mot magen. The Solution er helt smakløst og det er perfekt å ha i en smoothie eller shake. Ellers så blander jeg det bare ut i vann.

Hvis du ønsker å teste ut kollagenpulveret så kan du klikke her og få 65% på første pakken med The Solution, deretter 30% på de neste leveringene. Det er en veldig god deal uten bindingstid.

 

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *