VINTAGESHOPPING I PARIS

Jeg har så lenge hatt lyst på et vintagesmykke fra Chanel og jeg bestemte meg for å dra på skattejakt i Paris. Det er flere gode vintagebutikker i byen og vi dro først innom Valois Vintage. Den ligger i 1 arrondissement og var veldig nære der vi bodde.

Utvalget av luksusvarer var veldig bra og de hadde så mye fint fra Chanel. Jeg var jo egentlig på jakt etter et smykke men forelsket meg i disse øredobbene. De er så fine og klassiske! Jeg fikk veldig lyst på noen av hårspennene også men klarte å la vær. Kanskje neste gang! De hadde veldig mange fine vesker fra Chanel, Dior og Hermes. Alt for mye fint.

Er du i Paris og vil på vintageshopping så kan jeg virkelig anbefale Valois Vintage.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *