DENIMKJOLE

Jeg elsker denim og denne kjolen er perfekt når våren kommer. Siden våren kom tidlig til Paris så fikk jeg brukt den allerede. Denne kommer jeg i hvert fall til å pakke med meg til LA om tre uker. Jeg synes det ble kult med boots i slangeskinnsmønster og den passer nok veldig fint til sneakers og sandaler også.

Det aller beste med kjolen er at den er superbehagelig på. Jeg fant den på H&M, men det ser ut til at den er utsolgt på nett.

I morgen kommer det en ny IGTV <3 Det er ny IGTV hver søndag og onsdag. Jeg skal få til mer sminkevideoer der, så dere må gjerne legge igjen ønsker! Ha en fin kveld.

8 Comments

 1. Hanne
  March 6, 2019 / 12:22 am

  Hei, kanskje du kunne filmet dine hudpleierutiner? ?

  • emilieto
   Author
   March 6, 2019 / 11:32 pm

   Tusen takk for forslag <3

 2. Anonymous
  March 6, 2019 / 8:35 pm

  “Skjønner favoritter” er sårt savnet. Kanskje det funker til IGTV?

  • emilieto
   Author
   March 6, 2019 / 11:32 pm

   Hei! Så hyggelig å høre <3 Jeg har så lyst til å komme med en ny skjønne favoritter. Det har vært litt vanskelig i perioder når jeg faktisk ikke har fått noen nye favoritter. Da vil jeg ikke komme med noe nytt uten at det er en favoritt, hvis du skjønner hva jeg mener 🙂 Men nå føler jeg at det er en del nye favoritter jeg vil tipse dere om, så jeg lover at det kommer veldig snart <3 Klem

 3. Maren
  March 6, 2019 / 9:28 pm

  Kanskje en film med hudsminke eller hverdags-sminke:)

  • emilieto
   Author
   March 6, 2019 / 11:29 pm

   Supert forslag <3

  • emilieto
   Author
   March 6, 2019 / 11:28 pm

   Hei Karen! Det passer veldig bra til tørr hud <3 Jeg har brukt det i ca 3 uker nå, er veldig fornøyd! Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published.