FAVORITTDRESSEN

Annonse // Annonselenker

En av mine fineste antrekk i Paris synes jeg var denne rustrøde dressen. Jeg elsker fargen og snittet. Buksene passer perfekt til beina så de er å anbefale hvis du ikke er så høy eller langbeint.

Processed with VSCO with s2 preset

En enkel dress kan brukes til så mange anledninger, så det er verdt investeringen. Jeg synes det er så fint å gå for noe annet enn sort, da føles den litt mindre stiv og kan enklere brukes til mer avslappede anledninger. Jeg har buksen i str 38 og blazeren i str 36, det passet veldig bra.

Du finner blazeren her, buksen her og blusen her.

1 comment

  • Syns ideen om dressbukse og dressjakke kombinert med joggesko var AMAZING! Har aldri tenkt på det! Skal ha det på meg på jobb så fort været tillater det! ????????????

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *