EN KVELD PÅ HOTEL CÔSTES

Annonse // annonselenker

Jeg reiste til Paris på mandag og det har vært så hektisk at jeg har ikke fått kommet med et eneste blogginnlegg. Men det kommer masse oppdateringer fra turen de neste dagene. Jeg må jo vise dere vintage-kjøpet mitt også! Jeg har filmet litt fra vintagebutikken så det kommer på IGTV på søndag.

Jeg fikk så mye spørsmål om antrekket mitt på onsdag så jeg tenkte å starte med det. Vi dro på Hotel Costes for en helaften og det var en nydelig kveld. Jeg synes det er så god stemning og spennende mennesker på Costes så det har blitt et fast sted når jeg er i Paris, både til lunsj og middag. Det er litt stive priser men maten er veldig god og stedet er så fint.

Processed with VSCO with a6 preset

 

Jeg hadde på meg en body fra Wolford som heter Buenos Aires. Den er ganske gjennomsiktig så jeg hadde en lekker blonde-BH fra MyMuse under.

Jeg har jo hatt et samarbeid med MyMuse og jeg har derfor en rabattkode dere kan bruke. “EMILIE20” gir 20% avslag og BHen jeg har på meg finner du her. Jeg synes det er fint når den synes litt igjennom. Skjørtet er fra H&M, det finner du her, og skoene er fra Zara.

Jeg filmet en veldig enkel “get ready with me” fra kvelden, den finner du her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *