NATURLIG OG NORDISK HUDPLEIE

Annonse i samarbeid med EIR

6X5A9225-2fxl

Det skjer så mye spennende i hudpleieverden om dagen. EIR er et nytt skandinavisk hudpleiemerke som jeg er så glad for å starte et samarbeid med. Deres filosofi er en naturlig og mer bærekraftig hudpleie som er inspirert av skandinavia. Produktene er veganske og inneholder superingredienser som havre, blåbær, nype og multer. Jeg synes de har virkelig hørt på oss forbrukere og laget trygge, gode hudpleieprodukter.

Den fantastiske ansiktsoljen Rosehip Serum er en stor favoritt hos meg. Jeg elsker ansiktsoljer og denne ga masse fukt til huden min. Den inneholder olje fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitaminer. Jeg føler at den roer ned huden og etterlader den myk og glødende. Denne bruker jeg gjerne på kvelden etter rens.

Eir Hudpleie Vegansk

EIR har også en fantastisk nattkrem for oss med tørr og sensitiv hud. Oat Face Cream inneholder blant annet betaglukan fra havre som gjør huden mer elastisk og myk. Jeg bruker gjerne denne sammen med litt av ansiktsoljen for en skikkelig fuktboost over natten.

Eir Hudpleie Vegansk

Jeg er veldig glad i syrepeeling og Cloudberry Enzyme Peeling fjerner døde hudceller, og hjelper huden med å fornye seg. Selv om huden min kan være tørr og sensitiv så fungerer denne ansiktspeelingen veldig bra. Jeg har den på i ca fem minutter som en ansiktsmaske før jeg skyller den av. Det kribler litt i huden og jeg synes det er deilig å kjenne at den jobber. Den inneholder multer som gir masse antioksidanter som bidrar til å bygge opp og fornye huden.

6X5A9258fxl

Alle produktene til EIR er 94-100% naturlige. Jeg synes det er verdt å nevne at nesten all emballasjen består av bioplast eller resirkulert plast, og at alle produktene kan resirkuleres som plast når de er tomme. Alt fra emballasje til ingredienser er utviklet med miljøet i tankene. Det liker jeg. Og så synes jeg de har veldig gode priser.

Jeg har fått en fantastisk rabatt til dere! Bruk EMILIEXEIR20 og få 20 % avslag på alle produktene. Du finner de på eirskandinavia.com

3 comments

  • Å, det fikk eg lyst å prøve – elsker å prøve nye hudpleieprodukt (utdanna hud og kroppsterapeut)
    Nydelig design også, som er eit pluss 😉

  • Jeg bruker normalt produkter fra elixir (spesielt rens og niactil), samt produkter fra zo (rens, skrub). Men er som du sikkert hvet ganske dyre produkter. Hvodan vil du si disse produktene er i forhold?
    Mvh Synne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *