LEO, LEO

Annonse // innlegget inneholder annonselenker

6X5A9085fxl3

6X5A9081fxl3

Jeg håper ikke dere er lei mine beige, brune, hvite og svarte antrekk. Jeg er fullstendig opphengt i de delikate fargene og det gjør det enkelt å holde en gjennomført fargepalett på IG (ikke at det er det viktigste, men det er noe jeg liker). Jeg lover å bli flinkere med farger. Jeg har faktisk planlagt å ta med meg litt mer fargerike plagg til Paris neste uke.

6X5A9105fxl3

6X5A9103fxl3

Når vi er inne på Paris, så vil jeg veldig gjerne vite hva dere ønsker å se fra turen. Jeg blir så glad hvis dere legger igjen en kommentar med innspill. Jeg skal prøve å lage litt mer videoinnhold til både IGTV og blogg. Synes dere det er gøy å filme antrekk og sminkelooks, eller vil dere ha noe mer ufiltrert vlogg-format?

6X5A9133fxl3

6X5A9107fxl3
Jeg har begynt med en sortering av klesskapet, så nå skal jeg gjøre ferdig det og kanskje ta en kort treningsøkt etterpå. Det er ikke den mest spennende fredagskvelden, men jeg synes det er deilig. Det er så mye lettere å pakke når man har full oversikt og det med å komme hjem til et ryddig klesskap også.

Ha en nydelig fredagskveld!

Skjørt med leopardprint finner du her. Svart silkebluse finner du her. Kåpe finner du her. Hvite sandaler finner du her.

6 comments

 • hvilke selvbruning har du i ansiktet og hvilke highliter bruker du ? kunne du laget en ny sminkevideo og hudpleie rutine video ? 😀 elsker forresten at du har begynte med IG tv innlegg osv! du inspirerer!

  • Tusen takk, Malin <3 Så hyggelig å høre. Jeg bruker St Tropez Mousse en til to ganger i måneden, og så bruker jeg St Tropez ansiktsolje en gang i uken. Du finner en video med mine favoritthighligtere på IGTV. Her tror jeg at jeg har på meg Charlotte Tilbury <3

 • Elsker fargekombinasjonene!

  Hadde vært gøy å se vlogs, alt fra en normal dag til reising.
  Savner også favoritt videoene dine 🙂

  • Tusen takk, Alice <3 <3 Da skal jeg prøve meg litt mer på vlogging. Jeg skal få til en favorittvideo igjen! Klem

 • Du ser alltid helt nydelig ut! Jeg savner også favoritt videoene dine og kanskje en ny video om hvordan du sminker deg til hverdags:) Elsker stilen din!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *