NY MATT FOUNDATION

Annonse // innlegget inneholder annonselenkerGiorgio Armani Power Fabric Compact Foundation

Jeg tipser ofte om foundation som passer til en tørr hud og som gjerne gir en blank hud. Når jeg kom over en matt foundation som jeg elsker så måtte jeg vise dere den. Det er den nye Power Fabric Foundation Balm fra Giorgio Armani. Den har en solid kremete tekstur, så det er ikke som en vanlig cushion foundation.

Når den påføres på huden så er den superlett og veldig enkel å fordele ut. Den blir matt og veldig delikat, uten at huden ser tørr ut. Jeg synes den dekker mye med et veldig tynt lag og det er spesielt positivt i forhold til linjer. Jeg bruker fingrene, svampen eller en beautyblender for å påføre. Jeg sprayer med MAC sin Fix+ spray over så jeg tilfører huden min litt fuktighet, det er fordi jeg har en litt tørr hud.

Så hvis du liker et mattere resultat som dekker godt så er dette en foundation for deg. Jeg elsker også innpakningen, den er så grei å ha med seg i vesken for å påføre utover dagen eller kvelden.

Du finner den her.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *