ZARA HAUL

Jeg la ut en IGTV i går hvor jeg hadde en liten ZARA Haul. Jeg shopper ofte på nett siden jeg bor i Bergen og vi har ikke det største utvalget, vi mangler for eksempel ZARA. Du finner IGTV’en her.

Det er alltid litt spennende å bestille på nett for man vet aldri hvordan det blir på. Jeg ble så positivt overrasket og alt satt som det skulle, så jeg tror nok jeg beholder alt. Jeg beklager for litt dårlig lyd, jeg skal passe på å bruke mikrofon neste gang.

Her er link til alle plaggene:
Asymmetrisk topp
Blazerkjole
Hvite sandaler
Svart topp med knute


I dag kommer en ny IGTV hvor jeg tar dere med på kjøkkenet mitt. Fremover så blir det faste dager søndag og onsdag. Har dere noen ønsker for tema på søndag? <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *