BACK IN BUSINESS

6X5A8835fxl

6X5A8860fxl

6X5A8916fxl

Etter litt tekniske problemer så er bloggen oppe og går igjen. Derfor har det ikke vært så mye spennende her de siste dagene I dag har jeg filmet masse gøy til IGTV. Det er jo en relativt ny plattform og jeg tror det passer seg mer med videoer som krever lite produksjon. Jeg kommer fortsatt til å lage videoer som jeg publiserer her på bloggen, men det er litt spennende med IGTV.

Det kommer en ny IGTV hver søndag og tirsdag fremover på @emilietommerberg. Jeg håper dere synes det er spennende! Det vil være korte snutter med en miks av skjønnhet, mote og litt mer personlig. Hva synes dere om IGTV og er det noe dere ser på?

I morgen tidlig skal jeg en tur på Ikea og så skal jeg innom Husfliden med mamma. Hun skal nemlig sy bunad til meg. Jeg har aldri hatt bunad så jeg gleder meg veldig. I morgen skal vi velge ut alt av stoff og detaljer.

Settet mitt er fra H&M, skjørtet finner du her og genseren fant jeg dessverre ikke på nett. Kåpen er en stor favoritt fra norske Cedrico og sko fra Zara. Jeg elsker å kle meg ton i ton med kamel og beige, og denne våren er det faktisk en stor trend.

3 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *