GULL OG GLITTER MED DIOR NORDIC SQUAD

Annonse/invitert

Forrige uke ble jeg og resten av Dior-gjengen fra Norge invitert til en kveld på The Thief. Vi ble først sminket med blant annet den nye Dior Forever Skin foundation, den kommer i to varianter glow og matte. Jeg valgte selvklart glow og den er virkelig superfin på. Den gir en lett glød samtidig som den har en veldig lang holdbarhet.

Vi hadde en fantastisk middag på The Thief. Maten var virkelig god og jeg storkoste meg hele kvelden. Dior Nordic Squad Norge består av Nina Sandbech, Darja Barannik, Alexandra og Tsutusmi, Annabel Rosendahl og meg. Så det er jo en kjempefin gjeng<3

Da kvelden var over så var det så deilig å ta heisen opp et par etasjer og rett i seng. The Thief er et så utrolig behagelig og vakkert hotell, det er alltid en glede å få bo der.

Jeg gleder meg til å vise dere noen av nyhetene vi fikk med oss hjem. Jeg prøvde å filme en liten sminkevideo morgenen etter men resultatet ble ikke så veldig bra. Det er litt uvant å filme med mobilen og det så bare rart ut. Jeg skal få det til i løpet av uken!

Tusen takk til Dior for en kjempefin kveld! <3

1 comment

  • Heisann. Lurer på om du har tips til god sminkefjerner og rens? Vil si jeg har litt uren hud/en del talg. Har brukt zo sine produkter, men synes det av og til kan bli litt dyrt i lengden ? mvh Synne ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *