OPPDATER UNDERTØYSGARDEROBEN

Annonse i samarbeid med MyMuse

IMG_5615

IMG_5612

Jeg er alltid på jakt etter lekkert undertøy og jeg har fått øynene opp for MyMuse. Det er en norsk nettbutikk som har så mye lekkert og de har et veldig stort utvalg av størrelser. Jeg sliter ofte med å finne riktig BH-størrelse og ender opp med å dra i dyre spesialbutikker, men jeg fant så mye fint hos MyMuse. Det er også en rabattkode til dere nederst i innlegget.

IMG_5618

IMG_5602

Den hvite blonde-BHen gir en så fin fasong samtidig som stoffet er veldig tynt. Jeg synes den er så fin! Den fungerer fint som en hverdags-BH, men er litt ekstra fin med blondene. Du finner den her.
En sort blonde-BH er også noe alle burde ha i undertøysgarderoben. Denne gir en lett push-up og er litt ekstra sexy. Jeg synes det er veldig fint med en sort blonde-BH under for eksempel en hvit t-skjorte eller bluse. Da synes den litt igjennom men på en veldig delikat måte. Du finner den her.

IMG_5603

IMG_5604

Denne hvite BH-en har en kombinasjon av vattert stoff og blonder. Jeg synes det gir en litt ekstra fin fasong og et lite løft. Dette tror jeg blir min nye favoritt-BH i hverdagen. Du finner den her.

Jeg brukte størrelseguiden for å finne ut av min størrelse hos MyMuse. Den pleier å være det samme hos ulike merker, men det kan være greit å sjekke.

IMG_5607

IMG_5608

MyMuse har også et fint utvalg av nattøy. Dette settet er så behagelig på men ser også veldig lekkert ut. Du finner toppen her og buksen her.

RABATT

Ved å bruke rabattkoden “EMILIE20” får dere -20 % på hele nettbutikken til MyMuse. Det beste av alt er at rabattkoden gjelder ut 2019 <3

Dere finner utvalget av undertøy her og nattøy her. Håper dere finner noe fint <3

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *