TIPS TIL LENGRE BEN

Processed with VSCO with a6 preset

Helt siden jeg ble bevisst på min egen kropp så har jeg ønsket meg lengre ben. Det er dessverre ikke noe man kan gjøre noe med og man skal være glad for at man har en velskapt kropp som fungerer slik den skal. Ønsket etter lengre ben har ikke forsvunnet men jeg har heldigvis lært meg noen triks i løpet av årene. Et antrekk kan ikke magisk forandre kroppen men riktige plagg kan harmonisere og balansere.

1. Et høyt liv
Det er veldig flatterende hvis bukser eller skjørt har et høyt liv. Dette forkorter overkroppen og forlenger beina. Jeg synes det samme gjelder for kjoler. Jeg kan ikke gå med kjoler som har livet nede på hoften, da ser jeg veldig uproposjonert ut. En kjole som går inn rundt navlen er det jeg har funnet ut passer best for meg. Lange gensere eller topper putter jeg gjerne inn i underdelen.

Processed with VSCO with a6 preset

2. Sko
Høye hæler er helt klart min beste venn i jakten på lengre ben. For en ekstra forlengende effekt så velger jeg sko i samme farge som buksen. Går jeg med bare ben så er det avgjørende hvor skoene kutter beina. Sokkeskoene er min favoritt når det kommer til å forlenge. De sitter stramt rundt hele foten og ankelen så beina får en veldig elegant fasong. Løsere ankelstøvletter ser best ut når de stopper der ankelen er smalest.

Processed with VSCO with a6 preset

3. Slengbukser
Bukser som har sleng nederst, gjerne kombinert med et høyt liv og høye hæler, er veldig flatterende. Det gir en forlengende effekt som ingenting annet. Jeg synes også at det er stor forskjell i forhold til hvor slengen starter. Hvis du har litt former som meg så kan det være ekstra viktig å velge bukser hvor slengen starter like under kneet. Slik som buksene jeg har på meg.

Du finner buksene mine her og genseren her. Skoene er fra Zara men de er noen år gamle.

P.S. Mitt aller beste tips er å akseptere sin egen kropp og fremheve det man elsker. Jeg synes alle kropper er flotte og jeg er glad for at vi er forskjellige. Selv om jeg ønsker meg lengre ben…. Jeg vil også at dere skal huske på at alle kan se så forskjellig ut på bilder ut i fra hvilken vinkel bildet blir tatt, posering, lys og klær. Jeg velger alltid de mest flatterende bildene ut i fra de 100 bildene som blir tatt, og jeg er nok ikke den eneste. Det er så lett å glemme dette når man scroller gjennom instagram og blogger <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *