NEGLEPYNT

Jeg måtte krype til korset og få fikset neglene igjen. De har fått en god måneds pause og nå gikk jeg for Shellac. Det føler jeg er litt mer skånsomt enn akryl eller gele. De er veldig korte nå og jeg bestemte meg for å gå for en nøytral farge. Min favorittfarge er Romantique fra Shellac. Negledamen min anbefalte en lyserosa lakk under som hadde litt skimmer og så Romantique over. Det ble så fint!

Mens jeg satt der så kom jeg på kleskoden for et Dior-event jeg skal på denne uken, gold, glitter and sequins. Det ble derfor en perfekt anledning for å teste ut litt glitter på neglene. Jeg har alltid vært tilbakeholden for å bruke strass eller glitter når neglene er lange, jeg føler det blir fort litt for mye. Jeg synes det ble så søtt på de korte neglene mine.

Nå må jeg bare finne ut av hva jeg skal ha på meg på torsdag. Det er ikke så lett å oppdrive noe i gull og glitter akkurat nå. Jeg bestilte en hvit palettkjole fra Self-Portrait og den fikk jeg på døren i dag. Den var dessverre alt for stor og ble derfor ikke så fin på. Så da gikk den planen i vasken. Jeg håper mamma kan hjelpe meg med å sy den inn så den kan brukes til en annen anledning. Det er så kjedelig å returnere varer til utlandet siden man ikke får tilbake tollavgiftene.

4 comments

  • Så fine negler! Enkelt, men søtt! Husker at du brukte et fantastisk paljettskjørt fra Zara i våres, i mai tror jeg, som sikkert passer dresskoden? Er jo ikke alltid sånn at man må kjøpe noe nytt 🙂

  • Bloggen din er utrolig inspirerende! Hvor fikser du neglene dine? Har aldri gjort det før, men har lyst til å prøve:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *