MANDAG

IMG_5482

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg. Det var fantastisk vær hele helgen og vi dro på Voss i går for å stå på ski. Så deilig! Jeg fikk øvd meg litt mer i bakken og solen strålte. Jeg hadde også sett på en bil som befant seg på Voss. Da fikk jeg prøvekjørt den i samme slengen. Jeg likte den så godt at jeg skal tilbake og hente den i morgen. Det blir faktisk min aller første bil som jeg eier selv. Jeg gleder meg så mye til å ha egen bil og kunne være litt mer fri igjen.

IMG_5483

IMG_5484

I dag har jeg tatt bilder til et samarbeid og jeg fikk låne en av suitene på det nye hotellet Opus XVI. Hotellet er så delikat og fint, kan virkelig anbefales hvis du er på besøk i Bergen. De har også en veldig flott restaurant i hvor det serveres afternoon tea på lørdager. Jeg har fått hjelp av fineste Cathrine og bildene ble så fine. Gleder meg til de kommer ut på bloggen.

Jeg er så glad i jordfarger og det er en fin avveksling fra sort. Dette brune skinnskjørtet er så fint! Jeg gleder meg til å kunne bruke det til bare ben ute. Du finner skjørtet her og genseren her.

4 comments

  • Hei, elsker bloggen din! Er det worldpress du bruker som nettsidelevrandør? Evt er det dyrt å opprette en slik blogg? Og hva er grunnen til at det står «Costume» øverst på bloggen din?

    • Hei Kristina! Tusen takk, så snill du er <3 Jeg bruker wordpress for oppsett av blogg. Det er ikke dyrt men du må betale for domene og webhotel, og evt ferdig mal for bloggen. Jeg er en av Costume sine bloggere så derfor står det Costume over 🙂 Klem

    • Hei Anne! Jeg brukerSt Tropez Mousse en til to ganger i måneden, og så bruker jeg St Tropez ansiktsolje en gang i uken. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *