3 ENKLE HVERDAGSFRISYRER

6X5A8032fxl

6X5A8029fxl

Jeg vil bli flinkere til å pynte på hverdagsfrisyren. Det kan gjøres så enkelt ved hjelp av en spenne eller et fint bånd. I løpet av to minutter har man en litt mer spennende hårfrisyre.

1. En søt hårspenne får bort håret fra ansiktet og gir litt glitter i hverdagen. Det er også kjempefint å fylle på med flere hårspenner, gjerne med strass og perler. Min hårspenne er fra Glitter og det er så mye fint i butikkene om dagen. Har dere sett de fine hårspennene fra Gevir x Miss Mathiesen? Det er også så mye fint i bruktbutikkene, jeg tenker jeg skal dra på skattejakt i Paris om noen uker.

6X5A8018fxl

6X5A8020FXL

2. Jeg synes det er så fint å pynte en lav hestehale med et hårbånd. Jeg liker bånd i silke og velour, både brede og smale. Jeg liker også å ta vare på båndene som kommer med når man kjøper fra feks Gucci. Perfekt til å knyte i håret!

6X5A8043fxl

3. Et hårknute blir ekstra stor og fin med en scrunchie. Det er også snillere mot håret, så du kan fint ta den ned i løpet av dagen uten at den har satt store spor-

6 comments

  • Superfine frisyrer! Lurer på hvilke kamera du bruker til å ta bilder/video til blogg og insta? Føler du skiller deg fra mange andre norske bloggere med en veldig klassisk og ren stil, pluss god kvalitet på bilder og video.

    • Tusen takk, Kristina! Det var så hyggelig å høre <3 Jeg bruker stort sett kameraet mitt, Canon 5d mrkIIII, til bilder og video til blogg. Jeg bruker iPhonen min til bilder og video for insta. Jeg skal komme med tips til redigering av bilder, både mobil og kamera. Kanskje jeg skal lage et lite innlegg med tips til kamera og annet utstyr. Stor klem

  • Så fint! Hadde vært kjempegøy å se video/beskrivelse av hvordan du lager bun? Den er helt perfekt i mine øyne 🙂 Får det derimot aldri til sånn selv, haha!

    • Hei E! Det kan jeg gjøre, men jeg må si at jeg er ikke en ekspert selv. Det er mye lettere med et stort scrunchie strikk <3 Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *