BASISPLAGG

6X5A7592fxl2

6X5A7666fxl2

Kan jeg få nok kamelkåper eller hvite bluser i klesskapet? Jeg tror faktisk ikke det. Etter mange år så har jeg kommet frem til det at det er enkelte ting jeg ikke går lei og alltid er glad for å ha i garderoben. Spesielt hvis det er i en god kvalitet som denne kåpen. Den er et superkupp fordi den er laget av merinoull og kashmir, og så er den på halv pris. Du finner den her.

6X5A7583fxl2

6X5A7564fxl2

Jeg liker at kåpen er litt stor og har et helt annet snitt enn de klassiske kamelkåpene jeg har i skapet fra før. Jeg har veldig mange jakker og kåper som dessverre ikke blir brukt, så jeg tenker å oppdatere Tise i løpet av neste uke med masse godbiter. Dere finner meg under emilietommerberg.

Hvite bluser blir også veldig flittig brukt og den jeg har på meg er mitt nyeste tilskudd. Jeg elsker feminine bluser, spesielt når de har fine draperinger. Du finner den her. Jeg var nok litt ambisiøst med dette antrekket på mandag. Det var strålende sol men ekstremt kaldt, så kaldt som det nesten aldri blir i Bergen. Jeg begynte å føle meg litt pjusk i går og formen blir ikke bedre. Noen som har noen gode tips? Det passer såå dårlig å bli syk nå.

Jeg er fremdeles på biljakt og var i en budrunde i går som ikke gikk min vei. Tenk at jeg har levd 29 år uten bil og blitt avhengig etter bare et lite år. Det har nok litt med å gjøre at jeg bor et stykke utenfor sentrum med dårlig kollektivtilbud. Så nå er det bare å lete videre.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *