ALTERNATIVE ØYENSKYGGER

Jeg har laget en IGTV med mine 3 favoritt highlightere, den kan du se her. Jeg fikk mange spørsmål i innboksen om resten av sminken, spesielt øyenskyggen og leppestiften.

Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg ender ofte opp med å bruke ansiktsprodukter, som solpudder og kontureringspudder, som øyenskygge. Det kan være at det er den silkematte teksturen eller de naturlige fargene. Til denne looken så brukte jeg Dior Backstage Contour Palette som en øyenskygge. Jeg brukte de to matte kontureringsfargene, hvor en er litt mer gråbrun og den andre er mer varm brun.

Jeg legger den lyseste over hele lokket og så bruker jeg den mørke til å forme øynene tett langs vippekanten. Resultatet er en veldig naturlig smokey eye.

Dior Backstage Contour Palette

På leppene har jeg mine to favoritter Charlotte Tilbury Lip Cheat Iconic Nude og Chanel Rouge Allure 168 Rouge IngénueLeppene mine har naturlig mye farge og det er derfor en nude/beige leppestift ofte ser litt mer lyserosa ut på leppene mine.

Vil dere jeg skal vise hvordan jeg legger denne sminkelooken?

 

 

12 Comments

 1. Maria
  January 30, 2019 / 2:11 pm

  Hvor er blusen din fra? Så nyyyyydelig 😀
  Og vakkert sminket som vanlig.

 2. Christine
  January 30, 2019 / 7:55 pm

  Ja takk, veldig gjerne! <3

  • emilieto
   Author
   January 30, 2019 / 9:25 pm

   Så hyggelig å høre, Christine <3 <3

 3. Anna
  January 31, 2019 / 10:55 am

  JA! 🙂 <3

  • emilieto
   Author
   February 5, 2019 / 9:57 pm

   <3 <3 <3

 4. Caroline
  January 31, 2019 / 12:15 pm

  Hvor kjøper du charlotte tilbury? I utlandet?

  • emilieto
   Author
   February 5, 2019 / 9:57 pm

   Jeg kjøper hver gang jeg er i London, eller så bestiller jeg fra Net a porter <3

 5. Nathalie
  February 6, 2019 / 9:50 pm

  Ja, veldig gjerne!

 6. Synne
  February 10, 2019 / 3:17 am

  Ja! ?
  Lurer på hvilke Foundation du bruker. Og har du tips til hud som lett får litt uren hud? Jeg føler jeg fort får et “falskt” utseende, og blank hud utover dagen. Har kikket litt på den nye Foundationen til Dior (backstage), har du erfaring med denne?
  På forhånd takk!

  • emilieto
   Author
   February 14, 2019 / 12:00 am

   Hei Synne <3 Det virker som det er veldig individuelt i forhold til hva som forårsaker uren hud når det kommer til sminke. Vet du hva du pleier å få utbrudd av? At feks huden ikke får puste eller at du reagerer på enkelte ingredienser? Jeg sliter ikke med dette selv så jeg er redd for at jeg ikke er mye til hjelp. Du sier at du blir lett blank så da er nok en mattere foundation det beste for deg. Har du testet noen fra Laura Mercier eller Bare Minerals? De skal være ekstra snill mot huden. Dior Backstage synes jeg er kjempefin og den gir en matt finish, og den holder seg fin veldig lenge. Håper det var litt til hjelp <3 Klem

   • Synne
    February 15, 2019 / 12:39 am

    Disse skal jeg teste ut. Takk for svar:) 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.