ALTERNATIVE ØYENSKYGGER

Jeg har laget en IGTV med mine 3 favoritt highlightere, den kan du se her. Jeg fikk mange spørsmål i innboksen om resten av sminken, spesielt øyenskyggen og leppestiften.

Jeg vet ikke helt hvorfor men jeg ender ofte opp med å bruke ansiktsprodukter, som solpudder og kontureringspudder, som øyenskygge. Det kan være at det er den silkematte teksturen eller de naturlige fargene. Til denne looken så brukte jeg Dior Backstage Contour Palette som en øyenskygge. Jeg brukte de to matte kontureringsfargene, hvor en er litt mer gråbrun og den andre er mer varm brun.

Jeg legger den lyseste over hele lokket og så bruker jeg den mørke til å forme øynene tett langs vippekanten. Resultatet er en veldig naturlig smokey eye.

Dior Backstage Contour Palette

På leppene har jeg mine to favoritter Charlotte Tilbury Lip Cheat Iconic Nude og Chanel Rouge Allure 168 Rouge IngénueLeppene mine har naturlig mye farge og det er derfor en nude/beige leppestift ofte ser litt mer lyserosa ut på leppene mine.

Vil dere jeg skal vise hvordan jeg legger denne sminkelooken?

 

 

12 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *