MATERIALISTISKE MINNER

Annonse – innlegget inneholder annonselenker

6X5A7441fxl

6X5A7417fxl

6X5A7434fxl
Jeg er glad i lyse antrekk som går ton i ton. Litt upraktisk, men veldig fint. Det er deilig å bruke hvitt på vinteren og ikke bare ha det forbeholdt vår og sommer.

Vesken min fra Chloé kjøpte jeg for to år siden og det var min aller første luksusveske. Jeg husker at jeg unnet meg den når jeg hadde fått en årsavtale med L’Oréal Paris. Det var også samme dag som Vixen Blog Awars hvor jeg senere den kvelden vant prisen for Årets Beautyblogg. Det er fint hvordan materielle ting kan holde på så mange minner og følelser. Jeg har flere ganger vurdert å selge den for å kjøpe meg noe nytt og spennende, men jeg er for glad i den vesken. Jeg håper jeg beholder så lenge at den kan gå i arv.

Genseren er fra H&M og den finner du her. Jeans fra Dagmar og boots fra Zara, begge er gammel modell så jeg vet ikke om de fortsatt er i butikk. Nelly har noen lignende hvite boots her.

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg! Jeg gleder meg faktisk litt til mandag i morgen og starten på en ny uke <3

getthelook

2 comments

  • Hei. Vet at dette ikke har noe med innlegget her, men jeg lurte på om du bruker linser? Og eventuelt hvilke vil du anbefale?☺️

    • Hei Sara. Jeg har linser men jeg bruker de dessverre ikke så mye. Jeg har ikke så dårlig syn at jeg trenger briller hele tiden, bruker de bare når jeg kjører eller ser på TV 🙂 Jeg synes det var så vanskelig å ta linsene av og på. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *