BEAUTY HACK: SOAP BROWS

soap brows

Jeg er så fascinert denne soap brow trenden. Denne brynstrenden dukket for alvor opp i sosiale medier i 2016, men jeg ser det fremdeles over alt på både Instagram og IG. Det er visst et triks som har vært godt kjent hos makeupartistene i alle år.

Man bruker en helt vanlig håndsåpe sammen en brynsbørste og litt vann for å skape vakkert volum. Det ser så flott ut med den fjæraktige teksturen på brynene. Også er det jo også et veldig billig triks.

soap brows

Jeg har pinnet og lagret så mange bilder i flere måneder med de flotte volumbrynene. Jeg har prøvd hjemme med en vanlig håndsåpe men det ble litt fiasko for den var ikke helt klar i fargen. Brynene mine fikk et hvitskjær som så veldig rart ut. Jeg har også veldig lange brynshår så jeg er ikke sikker på om dette er looken for meg.

Tidligere denne måneden bestilte meg et Soap Brow Kit og den kom i posten i dag. Jeg gleder meg så mye til å teste det ut i morgen. Jeg vet ikke helt om det går til hverdags, men kanskje hvis man skal gjøre noe ekstra ut av sminken en kveld.

Hva synes dere om denne typen brynstyling? Det er mer inspirasjon å hente på Soap Brow sin IG eller hos Nikki_Makeup.

Bilder fra Pinterest

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *