FAVORITTKÅPE PÅ SALG

Annonse – inneholder annonselenker6X5A6901fxl

6X5A6937fxl

6X5A6942fxl

6X5A6913fxl

En av de beste kuppene man kan gjøre på salg er ytterplagg. Kåper og jakker er som regel ganske dyrt og da er det perfekt å få litt avslag. Mitt tips er å gå for tidløse og flatterende snitt som du vil ha i garderoben i flere sesonger.

Jeg fant ut at denne kåpen fra Selected Femme er på 40 % hos Nelly og ville tipse dere. Kåpen er fra deres jubileumskolleksjon fra 2018 og er superfin. Jeg elsker lengden og den delikate fargen. Perfekt kåpe mellomsesongen eller milde vinterdager. Dere finner kåpen her.

I går var jeg i byen og tok vippeløft hos Beauty London. Resultatet ble så fint! Jeg har vært flink å bruke vippeserumet fra Nutrilash for ekstra vekst og LVL sitt pleiende vippeserum. Nutrilash påfører jeg som en eyeliner langs vipperoten og LVL påfører jeg på selve vippene, morgen og kveld. Vippeløft sliter litt på vippene og det kan tørke de ut, men jeg føler de holder seg sunne med vippeserumene.
*Behandlingen var sponset

1 comment

  • Du er nydelig! Hva har du på leppene her? Har veldig lyst på tips til litt lys rosa farger på leppene 🙂 Du kler det veldig godt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *