NATURLIGE NEGLER

Jeg har hatt pyntet neglene mine med gelelakk i mange år og i det siste halvåret har jeg brukt akryl. Nå kjente jeg det var på tide med en pustepause, både for neglene og lommeboken. Jeg fjernet akrylneglene for to uker siden og sitter igjen med noen litt stusselige, naturlige negler. De blir litt svakere av hele prosessen. Nå skal de få en pause for å komme seg og jeg må gi de litt ekstra pleie.

Jeg gikk til innkjøp av den klassiske neglekremen fra Dior, Abricot Nail Creme. Den har jeg hatt for mange år siden og den gir så god pleie til neglene. Den skal også styrke neglene så de vokser seg fine. Jeg påfører denne på sengekanten før jeg legger meg så den får trekke godt inn over natten. Neglene føles allerede sunnere.

Når de har fått seg noen dager til uten noe som helst på så skal jeg lakkere de med denne baselakken fra Dior, den vil også styrke de samtidig som de ser litt bedre ut. Jeg synes det er så delikat med naturlige negler som har litt glans. Så vil jeg kanskje ta et lag med Ballet Slippers fra Essie for å gjøre de lysere.

 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *