ROLIGE DAGER

6X5A6334fxl

6X5A6236fxl

6X5A6248fxl

6X5A6315fxl

6X5A6369fxl

Jeg håper dere har hatt en nydelig helg. Siden inngrepet mitt på tirsdag så har jeg tatt det veldig rolig, mye roligere enn jeg egentlig hadde planlagt. Formen er egentlig veldig fin men jeg har sovet  mye. Jeg tror det er bra når man skal heles og det føles godt å høre på kroppen. Det har for en gang skyld vært snø i Bergen og det har vært så koselig. Jeg gikk en lang tur på fredagen mens snøen fortsatt var på bakken.

På fredagskvelden var jeg på Café Norge med noen venninner. Det er en sosial og koselig restaurant med masse god mat. Den kan virkelig anbefales! Det er også et perfekt sted for en drink. Jeg kan også anbefale Restaurant Nova som er i 2. etasje, den er litt dyrere men ekstremt god mat.

Bildene er fra mandag når det snødde og vi fikk små glimt av solen, så fint! Jakken er fra Massimo Dutti, jeans fra Levis, genser fra H&M og lue fra FWSS

Jeg håper dere nyter søndagskvelden <3

3 comments

  • Hei Emilie,

    Godt å høre det går fint med deg og at du har fått hvile etter inngrepet <3

    Jeg har lyst å bestille denne buksen men veldig usikker på str. Leste noen kommentarer at den er veldig trang? Hvordan er den i str i forhold til de andre levis buksene dine? 🙂

    Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *