SALGSFAVORITTER

Annonse: innlegget inneholder annonselenker
fxl3

Salget er i gang og da er det en fin mulighet til å gjøre gode kupp. For min del så er det viktig å unngå trendplaggene og heller gå for klassikere i gode kvaliteter. Jeg ser etter plagg med ull og silke i enkle snitt som jeg vet blir mye brukt i garderoben.

En lekker kåpe i kamel er en klassiker, denne fra H&M er i ull og kashmir. En lysere og kortere kåpe er også en sikker vinner i garderoben. Kåpen fra Selected Femme er perfekt til jeans. Jeg har funnet min favorittjeans fra Levis og det er modellen 501 Skinny. Derfor ser jeg alltid etter den modellen på salg, her er den i en klassisk denimfarge med hull. Perfekt for sommeren.

Silkebluser er noe av det deiligste jeg kan ha på meg, det fungerer til alle årstider og anledninger. Denne fra H&M er i en superfin farge og klassisk snitt. Jeg ser også etter klassiske vesker på tilbud og denne fra Mullberry er perfekt.

Uten-navn-3fxl
Denne brune kåpen fra Selected Femme er klassisk med en fantastisk fasong. Den brune fargen er også kjempefin. Jeg ser alltid etter deilige ullgensere og denne fra Ralph Lauren Polo har både ull og kashmir, jeg liker også den litt vide fasongen på den klassiske modellen.

En enkel svart kjole er alltid praktisk å ha i klesskapet, spesielt når den er så flatterende som denne fra Filippa K. Et par svarte jeans i en god passform er alltid bra å ha i klesskapet. Merket Re/Done gjør om på vintage Levis jeans og jeg synes disse ser helt perfekte ut.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *