5 MASKARAFAVORITTER

Annonse: innlegget inneholder annonselenker

6X5A5699fxl2

Jeg har et av og på forhold til maskara; noen dager føler jeg meg finest med og andre dager uten. Men det er lite som slår et par vakre vipper som fremhever øynene. Det finnes ulike maskaraer som passer til ulike anledninger. Jeg har lange vipper så jeg har alltid vært glad i en elegant hverdagsmaskara og mer volum til fest. Her er noen av mine favoritter:

1. Lash Sensational Mascara fra Maybelline er budsjettfavoritten og det har den vært lenge! Den gir volum og lengde på en elegant måte.
2. Climax Mascara fra NARS gir helt fantastisk med volum og lengde. Den klumper ikke og sitter så godt på. Føles så lett og fin at jeg bruker den til hverdags også.
3. Lash Queen Wonder Blacks fra Helena Rubinstein er en stor favoritt. Jeg tror alle maskaraene fra HR er favoritter hos meg, de går aldri feil. De inneholder også pleiende ingredienser for vippene så de holder seg fine.

6X5A5678fxl2

4. Mascara 38 Lengthening & Separating fra Sensai er min ultimate hverdagsmaskara. Vippene blir så fremhevet på en så delikat måte at de ikke ser sminket ut. Den holder seg også på vippene selv om det er regn, tårer eller svette. Maskaraen fjernes med varmt vann over 38 grader så den er så og si vannfast.
5. Diorshow Blackout Mascara fra Dior er min store favoritt når det kommer til volum. Jeg elsker store børster når jeg skal dra på med maskara til fest. Med to lag kan det se ut som jeg har falske vipper.

Har du en favorittmaskara?

getthelook

8 comments

 • Hei, Emilie! 🙂 Godt nytt år!

  Jeg lurer på om du kan lage et etterlengtet innlegg som jeg har ventet lenge på. – og det er: «Whats on my iPhone» ? 🙂

  Du virker så organisert og strukturert, så jeg vil veldig gjerne se hvordan du har organisert dine apper, og hvilke du har.

  Kunne du ha laget et slikt innlegg?

  Du er mitt forbilde her i livet!
  Klem, Ida

  • Hei Ida! Godt nytt år! Tusen takk for en kjempefin melding <3 Jeg har planlagt et innlegg med mine bilderedigerinsapper og hvordan jeg bruker de. Så jeg håper du synes det er spennende å begynne der, så skal jeg få laget et mer generelt innlegg med apper etter hvert. Stor klem

   • Hei, og tusen takk for svar! 🙂

    Jeg hadde gjerne sett det nå, ettersom jeg nå nettopp har vært å kjøpt min nye iPhone X. Kan jeg sende deg en mail, så sender du meg printscreen der? ?

 • Heisann. Jeg har lange, tunge vipper som lett “faller” ned etter bruk av Vippetangen. Er det noen av disse som du kan anbefale da? Mvh Synne

  • Hei Synne! Da tror jeg du vil like Sensai sin maskara veldig godt. Den føles veldig lett på og jeg tror ikke den vil tynge ned vippene. Klem

 • Jeg har ganske rette vipper og det viktigste for meg er en som holder på bøyen hele dagen! Min favoritt er Lancome Definicils, har du andre tips? 🙂

  • Hei Mari! Jeg har egentlig samme problem med vippene men jeg tar fast vippeløft i salong. Jeg tror Sensai sin 38c maskara vil være et veldig godt valg, for den føler jeg ikke tynger ned vippene. Eller så er YSL the Curler et veldig godt valg! Jeg hadde den ikke med på listen men den er supergod, spesielt for å holde på bøyen. Klem <3

 • Hei! Synes du har så utrolig fine vipper og bryn, så lurte på hva du gjør for å få så fin form på brynene? Sliter litt med å få form på brynene, spesielt helt innerst så hadde vært fint med noen tips☺️ Og bruker du vippeserum?
  Ha en fin dag☺️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *