VINTER HVIT

Jeg håper dere har hatt en deilig helg. Jeg hatt en det veldig rolig, sovet mye og laget god mat. Siden jeg prøver å kutte på sukker så bruker jeg litt ekstra tid til å lage god og sunn mat fra bunnen. Det føler jeg hjelper så mye! Det blir mye egg, friske salater og digge grønnsaker.

Før helgen fikk jeg vite at jeg finalist i Vixen Influencer Awards. Det er så utrolig hyggelig å komme så langt! Tusen takk til dere som har stemt på meg og tusen takk til juryen som har tatt meg med videre. Jeg kan ikke reise over til prisutdelingen på torsdag, men jeg skal følge med via sosiale medier.

Kåpen min er en av mine favoritter og den er fra det norske merket Cedrico. Så varm og deilig! Jeg gikk for en miks av hvitt og beige, det er litt deilig å gå med lyse farger på vinteren også. Jeg tenker hele tiden at jeg skal bruke mer farger men jeg føler meg så komfortabel i hvitt, grått, svart og beige.

Ha en fin søndag videre!

 

3 comments

  • Kan du lage sminketips om Charlotte Tilburys sminke på
    Victoria Secret fashion show? Har tidligere lest at du bruker Charlotte Tilbury fondation. Syns det er vanskelig å Google meg til hvile produkter jeg skal kjøpe ? Klem

  • Utrolig fint outfit! Jeg har også følt på at jeg burde kle meg i mer farger, men funnet ut at det ikke er det jeg trives best i. Blir bare liggende i skapet å gi meg dårlig samvittighet. Bedre å kjøpe det du vet blir brukt, bedre for miljøet og?

    • Tusen takk, Mia <3 Jeg er helt enig! Man skal kle seg i det man trives best i og ikke bli dratt med på alle mulige trender. Klem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *