KOLLAGENPULVER I 8 UKER

Annonse i samarbeid med Oslo Skin Lab

6X5A5593fxl22

Jeg har testet kollagenpulveret The Solution fra Oslo Skin Lab i 8 uker nå. Dere kan lese mitt første innlegg her. Der forklarer jeg litt om mitt forhold til huden min og hva jeg forventet fra kollagenpulveret. Jeg tok en hudscanning som analyserte huden min og ga meg en score på alt fra rynker til porer. Jeg kom veldig godt ut, spesielt på rynker, og fikk 98 av 100% blant min aldersgruppe.

6X5A5532fxl2

Da jeg tok hudtesten igjen for et par dager siden så var det faktisk en liten forbedring. De små linjene rundt øynene mine var blitt forbedret og jeg var mindre tørr. Dette er etter 8 ukers bruk av kollagenpulveret og det har tross alt vært en veldig usunn desember. Inntaket av sukker, alkohol og hvete har vært skyhøyt de siste ukene. Så jeg er veldig fornøyd.

6X5A5571fxl2

6X5A5538fxl2

Det jeg har merket er at huden føles ikke like stram og tørr som jeg pleier å gjøre på denne tiden av året. Huden på kroppen føles mykere og det er mindre nupper. Det er også på kroppen jeg ønsket en større forbedring. Jeg har vært flink til å ta vare på huden i ansiktet men ikke så mye på kroppen. For meg så virker det som om huden har fått en ekstra boost med næring og det er takket være kollagenpulveret. Huden min føles så fin og glatt!

6X5A5566fxl22

6X5A5564fxl2

Jeg foretrekker å blande pulveret i vann hver morgen, og det er helt smakløst. Jeg synes også det var helt supert å blande i smoothies eller te. Jeg har så stor tro på dette pulveret og jeg kommer til å fortsette å ta det fremover. Hvis jeg allerede har merket en forskjell på 8 uker så er jeg veldig spent på hva som skjer etter 1 år. Kollagenpulveret er en fantastisk måte å forebygge for tidlig aldring på også. Jeg vil derfor veldig motivert til å fortsette å ta det for å holde rynkene unna så lenge som mulig.

Hvis du ønsker å teste ut kollagenpulveret så kan du klikke her og få 65% på første pakken med The Solution, deretter 30% på de neste leveringene. Da får du en måneds forbruk av kollagenpulveret til bare 174,50 kr (vanlig pris er 498 kr). Det er et veldig godt tilbud og det er uten bindingstid.

Har noen av dere testet kollagenpulveret? <3

english2

For my English readers, please use google translate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *