SKJØNNHETSPRODUKTER PÅ ØNSKELISTEN


Jeg kommer hele tiden over produkter som jeg vil teste via nylanseringer eller andre sine favoritter. Jeg liker å google et produkt før jeg kjøper det for å lese hva andre synes og om det er god investering. Her er noen av produktene som jeg vil teste ut i 2019:

fxl

1. Det er mange produkter fra Glossier som jeg vil teste. Jeg skal til LA i april og da skal jeg ta turen innom deres flagship butikk. Boy Brow er på toplisten så den må testes ut først, men jeg kommer nok til å gå på en liten shopping-smell. Jeg gleder meg også veldig til å prøve ut Haloscope Dew Effect Highlighter.

2. Shade and Illuminate fra Tom Ford har lenge vært på listen. Jeg elsker kremprodukter, spesielt til konturering. Jeg har blitt glad i en lettere foundation kombinert med en kremete konturering.

3. Khiel sin Creamy Eye Treatment er elsket av så mange og jeg føler at jeg hører om den hele tiden. Jeg er alltid på jakt etter gode øyekremer som skal trylle bort tørre linjer og dette må bli mitt neste innkjøp.

4. Jeg er så glad i merket til makeup artisten Charlotte Tilbury, jeg har enda til gode å teste noe jeg ikke liker. Charlotte’s Magic Cream er en favoritt hos mange og den lover mirakler. Den må testes!

5. Jeg er en stor tilhenger av selvbruning for å få litt glød hele året. Vita Liberata har kommet med en selvbruningsmousse, Invisi Foaming Tan Water, som er helt klar og smitter ikke på klær. Nesten for godt til å være sant? Jeg er i hvert fall veldig nysgjerrig og dette må testes.

getthelook

9 comments

 • Elsket dette innlegget ? Du er den største inspirasjonen til skjønnhet! Det er spesielt gøy å lese om sminketips. Hvilken fonsstion bruker du sammen med kremet konturering? ?

  • Åh tusen takk, Camilla <3 <3 Det var så hyggelig å høre! Akkurat nå bruker jeg mest Light Wonder fra Charlotte Tilbury. Klem

   • Hei! Elsker sånne innlegg<3

    Det er godt mulig at dette er noe som er helt umulig å svare på, men:
    Tror du har skrevet en gang tidligere at du ofte er brunere på resten av kroppen enn du er i ansiktet pga selvbruning, og derfor velger foundationfarge for å matche resten av kroppen. Hvilken farge tror du at du hadde hatt i Light Wonder dersom du skulle matchet hudfargen din uten selvbruning?
    Har du prøvd de lysere nyansene når du har vært i London?

 • Har også lagt inn en bestilling fra Glossier, og Boy Brow er en av produktene jeg har klikket hjem! Glede meg til å teste ?Jeg sverger også til Kiehl’s øyekremen, den er helt vidunderlig! Bytter den aldri ut.

 • Du kan glede deg til å teste ut Charlotte Tilbury sin dagkrem! Den er helt fantastisk. Har brukt den i over to år nå, og alle jeg kjenner som har fått prøve den av meg, har blitt avhengig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *