DEN FINESTE BOBLEJAKKEN

IMG_2807

IMG_2808

IMG_2809
…kommer fra Ganni. Jeg har brukt denne så mye i vinter. Jeg trodde ikke jeg skulle komme over en boblejakke som var både enkel men samtidig kul og fin. Innsnøringen i midjen er kjempefin for å få litt fasong. Den har til og med et snøskjørt så den kan også brukes på fjellet.

Jeg er for tiden uten biler og jeg har blitt alt for godt vant det siste året. Hverdagen min virker helt håpløs uten bil. Det finnes kollektivt der jeg bor men det er relativt sjeldent og tungvint. Jeg er derfor på biljakt og jeg håper jeg finner noe bra snart.

Jeg har hatt akrylnegler noen måneder nå og i dag fjernet jeg de. Det var så deilig å ha naturlige negler igjen og jeg tenker å ha de sånn en liten stund. Det er alltid godt med en pause for både neglene og lommeboken.

Jakken er forresten på salg så du kan sikkert gjøre et bra kupp i din nærmeste Ganni-butikk.

5 Comments

 1. Astrid
  January 8, 2019 / 8:40 pm

  Hvor er øredobbene fra? :) Har du link? :)

 2. Solfrid
  January 9, 2019 / 6:30 pm

  Håret ditt Emilie – så fint, blankt og sunt! Har du farget håret igjen etter at du farget det i høst? :)

  Klem

  • emilieto
   January 9, 2019 / 7:18 pm

   Hei Solfrid! Tusen takk <3 Jeg har ikke farget det igjen siden i høst. Jeg har brukt Moroccanoil sin nye serie for farget hår og det har virkelig gjort at håret mitt har holdt seg sunt. Klem

 3. January 9, 2019 / 8:21 pm

  Åå, den var kjempe fin!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>