MIN JUL

IMG_2703fxl

Godt nytt år mine fine lesere. Jeg håper dere har hatt en kjempefin jul og nyttårsfeiring. Jeg tok en etterlengtet ferie og det var så deilig å legge bort både kamera og laptop. Vi feiret julaften hos oss med pinnekjøtt og det som hører til. Siden jeg har kun mamma i Bergen så feirer vi sammen kjæresten min sin familie. Og det var så koselig!

IMG_2704fxl

Romjulen gikk så ekstremt fort og jeg var i en heftig matkoma de første dagene. Vi klarte å bli syk begge to like før jul så det har jo vært litt kjedelig. Det er så typisk at man blir syk når man roer ned. Jeg fikk skihjelm til jul og kjøpte meg nye skisko i romjulen, nå er utstyret så bra som det kan bli for en nybegynner. Fredagen pakket vi bilen og satte kurs mot Hemsedal for å tilbringe nyttårshelgen med et vennepar.

IMG_2705fxl

Jeg hadde såvidt stått på ski da jeg møtte kjæresten min for fire år siden men nå begynner det å komme seg. Jeg fikk øvd masse i bakken og det var helt supert. Litt knall og fall, men det hører vel til. Vi har vært mest på skiturer utenfor skitrekk og da får jeg ikke mengdetreningen på samme måte. Føret er som regel litt mer varierende utenfor skiløypen og jeg har en liten høydeskrekk som også spiller inn. Vi fikk to fine dager med opphold og sol, så det var perfekt. På selve nyttårsdagen var det dessverre drittvær.

IMG_2709fxl

Vi tok en liten tur til Skarsnuten Hotell for lunsj og det var en fantastisk utsikt. Vi rakk akkurat å få med oss litt blå himmel før de mørke skyene gled over dalen. Resten av nyttårsaften ble tilbragt på hytten og vi hadde kalkun til middag med bobler i glasset. En enkel men veldig koselig nyttårsaften! Vi skulle egentlig reise hjem 1. nyttårsdag men det var mye kø og flere stengte veier. Vi tok en avgjørelse om å bli en natt til på fjellet, det er jo så utrolig kjedelig å sitte timesvis i kø. Hverdagen ble dermed utsatt en dag til og det var faktisk helt ok.

Nå er jeg hjemme igjen og føler meg så klar for å ta fatt på 2019!  Vil dere at jeg skal dere mine nyttårsforsetter eller er det kjedelig?

Tusen takk for følget i 2018 <3 Dere må være de snilleste leserne noen kan ha! Jeg gleder meg til et nytt år med nye utfordringer og håper dere vil følge med.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *