SURPRISE

6X5A5298f

6X5A5284f

Jeg trodde jeg skulle på julebord med jentene i går. Da jeg kom i restauranten litt forsinket ble jeg overrasket med ballonger og surprise. Verdens fineste overraskelse fra verdens beste venninner. Jeg fylte 30 år i sommer men jeg feiret aldri bursdagen når vi kom hjem fra ferie. Det ble en utrolig koselig kveld <3

6X5A5293f

6X5A5242f

Kåpen min kjøpte jeg på en vintagebutikk i Paris. Den er så klassisk, fin og veldig varm. Noe som kommer godt med disse kalde månedene.

Jeg har en relativt rolig førjulstid og det er veldig deilig. Juletreet er pyntet i stuen men ellers er det ikke så mye mer vi har gjort ut av julen, enda. Jeg har en liten følelse av at jeg har glemt noe men jeg krysser fingrene for at jeg ikke har det. Jeg håper dere har noen fine dager uten for mye stress <3

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *