JULEGAVETIPS I SISTE LITEN

julegave
Det er den siste uken før jul og jeg er langt i fra ferdig med julegavene. Hvis du er som meg så er det heldigvis noen dager igjen for å få de siste på plass. Jeg har samlet noen julegavetips hvis du trenger inspirasjon

Julegave på budsjett eller til den miljøvennlige
Det er helt klart at det er mange utgifter i desember og hvis du har et stramt budsjett så er det ikke alltid like lett. Eller kanskje du ønsker å spare miljøet? Min beste tips er å lete etter skatter hjemme. Har du en favorittbok du er ferdig med så er det en perfekt gave å gi videre. Kanskje du vil skrive noen ord om hvorfor du likte boken i starten for å gjøre den enda mer personlig. Har du et plagg du ikke bruker men som ville vært kjempefin på venninnen din, så er det en veldig fin gave. Kanskje du har noen fine øreringer eller smykker som vil ha noen nye eiere?

Til den som har alt
Jeg synes det er så mange som er vanskelige å kjøpe gave til og jeg tror at jeg også faller inn under denne kategorien hos mange. Mitt beste tips er å kjøpe en spiselig gave. Jeg husker at jeg fikk en kurv med deilig syltetøy og saft fra tantene mine ett år og den var en helt fantastisk gave. Det er også supert med en god ost og kjeks, vin, olivenolje eller noe hjemmelaget. Jeg setter i hvert fall sååå stor pris på disse gavene.

Til beautyjunkien
Jeg synes det er veldig gøy å kjøpe julegave til venninner eller familie som er ekstra glad i skjønnhetsprodukter. En lekker håndkrem fra Chanel eller Aesop, kanskje en klassisk rød leppestift som Rouge Dior 999, en fantastisk god mascara fra Giorgio Armani, alt mulig produktet 8 Hour Cream fra Elizabeth Arden, Soleil Tan De Chanel Sheer Illuminating Fluid eller favoritten Clarins Lip Perfector. Eller hva med et putetrekk i silke som er mer skånsomt mot ansikt og hår?

Til kjæresten
Jeg synes også det er vanskelig å finne noe til kjæresten. Det jeg har funnet ut er at menn blir som regel glad for ting som de synes er kjedelig å bruke penger på. Jeg liker å kjøpe en fin skjorte, genser, hudkrem, parfyme eller et par nye sneakers?  Hvis du vil være litt ekstra snill kan en treningsklokke eller kanskje Bose Noise Cancelling Headphones være midt i blinken. Vi har også investert i ting til hjemmet og gjort det til årets julegaver.

Til foreldre
Her er det mange muligheter. Mødre blir nok veldig glad for et lekker skjerf eller en genser i kashmir, en deilig morgenkåpe fra Lexington, Mandelolje fra Weleda, bodylotion fra REN eller kanskje noen UGG-tølfer. Fedre kan ble ekstra glad for en ny barbermaskin, parfyme som Terre D’Hermes, klassisk ullgenser eller et par varme UGG-tøfler. Det er også perfekt å kjøpe en gave til begge to samlet, konsertbilletter eller middag på favorittrestauranten.

Til veldedighet
Det er mange som har en tung desember, både nært og fjernt. Jeg pleier alltid å sende GLEDE til 2490 for å støtte Kirkens Bymisjon og som gir to middager til de som trenger det sårt. Det finnes også flere Finn-annonser hvor det er mange som trenger julegaver eller hjelp til mat. Gi gaver til organisasjoner i nærmiljøet, som for eksempel under det nærmeste Nordic Choice Hotell sitt juletre. Det kan også være å invitere noen hjem som du vet er alene på julaften <3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *