VINTERSOLEN

6X5A5113fxl

6X5A5073fxl

6X5A5087fxl

De siste dagene i Bergen har vært magiske og jeg håper det har vært like fint der du befinner deg. Selv om jeg ikke har vært så mye ute så er det ubeskrivelig deilig med sol. Det gjør så godt på denne mørkeste tiden av året. Jeg har brukt de siste dagene på å rydde og sortere ut i sminkesamlingen min.  Jeg hadde besøk av noen venninner og familie på onsdag som fikk plukke med seg det de ville prøve. Jeg skal også lodde ut to fine gaveesker på IG neste uke, så det er bare å følge med der.

Målet er å få ordentlig orden i sakene før 2019. Jeg har mye produkter og jeg vil gjerne ha bedre oversikt over hva som faktisk er der. Da kan jeg enklere teste meg igjennom ting og finne produkter til sminkelooks. Jeg så et glimt av Into the Gloss sitt sminkerom og jeg ble så inspirert. Jeg har jo tatt over gjesterommet her hjemme og det er der jeg oppbevarer utstyr, papirer og produkter. Det har mildt sagt vært et kaos.

Jeg har saumfart nettet etter gode løsninger og det ser ut til at noen kommoder fra Ikea og smarte oppbevaringsbokser fra Amazon kan være løsningen.  Kanskje jeg lager en liten “tour” når alt er på plass.

Kåpen min er ny og den er fra The Curated. Den ligner nok litt på en jeg hadde fra Mango men denne er i en helt annen liga. Den er i kashmir og ull og er helt fantastisk fin. Min nye favorittkåpe <3

6 comments

  • Hei! Jeg er ingen blogger, men vil tro jeg har omtrent like mye sminke og produktet som om jeg skulle blitt sponset med noe hver uke.. jeg synes det er vanskelig å holde alt i orden og oversiktlig. Kan du vise oss etter du har funnet en god løsning på oppbevaringen? Hadde vært supert med noen tips! Jeg er litt i villrede på dette.

  • Jeg har siklet på kåpen fra The Curated en stund nå, og tenker å slå til – rett og slett fordi det ikke er mulig å finne en lignende kåpe nooooe sted nå, og jeg har lett overalt! Så, spørsmålet mitt er; hvordan er den i størrelsen? Jeg vipper ofte mellom to størrelser, og er usikker på om jeg skal gå for S eller M i denne! Har du noen tips? Jeg ønsker ikke at den skal være driiiitsvær! (Bestilte den kåpa i kasjmir/ull fra H&M, men den ble aaaaalt for stor!)

    • Hei! Den er sååå fin! Jeg tok den i str S og angrer kanskje litt på det. Den sitter veldig fint og er helt riktig i størrelsen, men jeg ser de som har valgt en litt større størrelse ser så fine ut. Den er jo allerede litt uformelig og man får mer stoff foran hvis man går opp en størrelse. Den er ikke til å sammenligne med kåpen fra H&M, den har jeg forresten i str 34 og den er fremdeles gigastor. Detaljene og stoffet på The Curated er helt unikt og du kommer ikke til å bli skuffet <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *