SPARKLES

6X5A5187fxl

6X5A5183fxl

6X5A5198fxl

Noen glitrende hårspenner er et veldig fint tilbehør i hverdagen. Jeg liker de både med strass og perler. Da jeg var liten så samlet jeg på alt som glitret og jeg kunne lage meg store alter favorittene. Det henger fremdeles litt igjen for jeg er ekstremt glad i alt som har paljetter, strass eller glitter.

Jeg ble derfor veldig glad da jeg fant nyttårskjolen dekket i gullpaljetter på Zara. Det er en av de anledningene jeg føler at det er en selvfølge med paljetter.

Jeg har dessverre ikke fått redigert ferdig sminkevideoen, men jeg håper den er klar til i morgen formiddag. Ha en nydelig kveld<3

4 Comments

 1. karen
  December 12, 2018 / 1:33 pm

  Hei fine deg! Kan du anbefale en god øyekrem? 🌟

  • emilieto
   December 12, 2018 / 8:24 pm

   Hei Karen! Det kan jeg :) Øyekremene fra Avène og La Roche Posey synes jeg er supergode. De på apotekene kan hjelpe deg med å finne en som passer din hud. Er du ute etter en som er litt mer aktiv og i en annen prisklasse, kan jeg anbefale Sensai sin Cellular Performance Eye Countour Cream eller Cellular Performance Extra Intensive. Klem <3

 2. Michelle
  December 16, 2018 / 10:29 pm

  Where are those fine clips from? :)

  • emilieto
   December 17, 2018 / 5:32 pm

   From Glitter <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>