VAKRE PARIS

6X5A8563fxl

6X5A8528fxl

6X5A8565fxl

6X5A8509fxl

Jeg håper dere har hatt en fin helg! Jeg har hatt noen rolige dager og i går pyntet jeg juletreet. Det var så koselig og jeg kjente at julestemningen kom snikende. Endelig!

Jeg har også spilt inn en sminkevideo med en festlook, hele to ganger! Første gang fungerte ikke lyden og andre gangen ble bare ikke bra. Så jeg må spille det inn i på nytt i morgen tidlig. Så kjedelig men sånn er det med video, det er litt mer jobb noen ganger. Det er også vanskelig når man spiller inn selv, da har man ikke helt kontrollen hvis noe går galt med lyden eller lyset. Hvis alt går etter planen kommer denne ut i morgen kveld <3

Bildene er fra Paris denne høsten. Jeg savner det deilige været og den vakre byen. Det er litt uinspirerende og vanskelig å skape fine bilder når dagene er så korte og grå. Jeg liker vinteren men gleder meg veldig til det blir lysere. Jeg kjenner at jeg må bestille en tur til Paris den kommende våren. Har dere en favoritttid å besøke Paris på?

Kjolen er fra Ganni og jeg elsker kombinasjonen av volum og den korte lengden. Så fin! Skoene er fra Zara og øreringene er fra Bjørg.

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *